Dogodek za ženske Projekt Ženska: ZADOVOLJNA

kategorije: , ,

Prvič v Sloveniji – pod okriljem Umologije, oktober 2023, dogodek za ženske: “Projekt Ženska: ZADOVOLJNA” bo 19.10.2023 v Hotelu Radisson Blu v Ljubljani.
Drage dame, vljudno vabljene.

 

Drage ženske,

vse tiste, ki hodite na meditacije, joge, najrazličnejša sproščanja, wellnesse, savne, masaže…vse to so načini umirjanja.

Vse tiste, ki hodite na različne telovadbe, vadbe, različne tečaje, tečaje ličenja, trepalnice, nohte ipd…vse to so pomagala glede fizičnega izgleda. Ponudniki so različni. Nekaterim je skupna simbolična, filozofska ali neoprijemljiva povezava z duhovnostjo. Saj veste, besedne zveze kot “duhovna rast”, “osebnostna rast”, “biti najboljša verzija sebe”,…

Pri nas ne gre zgolj za umirjanje ali fizično lepoto, ampak ženske obravnavamo celostno.
Gre za celostno psihofizično zdravje vsake izmed vas.

Združujemo dejstva v oprijemljivi praksi, rušimo stare dogme in razbijamo tabuje. Z navodili medicine misli boste izvedele kje začeti, kaj narediti, kako nadaljevati, kako ravnati, kaj povedati, kako celostno delovati v določenih situacijah. In, kako se zanesti nase in svoje občutke. Pa seveda kako doseči, da bodo občutki posledica uravnanega uma in srca.

Dobile boste jasna navodila, konkretne korake. Ne glede na to, na kateri točki življenja se trenutno nahajate. Ne glede na to, ali prebirate vedno enake horoskope, debatirate s prijateljicami ali premlevate stvari same v sebi. Okrepile boste pravilna in dobrobitna prepričanja, okrepile psihofizično stanje, izboljšale samopodobo in samozavest in v glavi naredile prave korake v pravo smer.

Tam pa se tudi vedno vse začne in konča.

Čas je, da na novo napišemo definicijo ženske in se končno zavemo, da ni močnejšega orožja na svetu, kot je zadovoljna ženska.

 

Če smo se do danes učile in borile za vse, kar nam po naravi pripada, bomo morale zdaj ugotoviti, da je čas, da to enostavno zahtevamo. Prav tako bomo morale ugotoviti, da si to lahko damo in omogočimo zgolj same. Čas je, da se zavemo, da je prav ženska tista, ki podpira moške in da je še kako pomembno, da pri tem deluje z modrostjo in ne preračunljivostjo. 

 

Morale bomo odpreti svoje zavedanje in si priznati, da na ženskah svet stoji in da smo si v modernem času enostavno naložile preveč bremen. V silni tekmi z moškimi, z dokazovanjem in iskanjem pozornosti smo pozabile na vse tisto, kar je pravzaprav naša prednost. Zaspale smo v vsebinah, ki so nam ekskluzivno zaupane s strani narave in se preveč prepustile novodobnim trendom. 

 

Obuditi moramo znanja in zavedanja o svojih danostih in prednostih, ob tem pa vsaka zase prevetriti svoja pričakovanja, ki jih gojimo do sebe (zasebno in poslovno) ter drugih.

 

Prepričana sem, da bodo ob tem privrele na površje vsebine, ki ste jih v sebi hote ali nehote zakopale. Ampak jim tam ni mesto, ker vas bremenijo in ovirajo. 

 

Prepričana sem, da boste olajšane in lahkotnejše. 

Prepričana sem, da se že dolgo niste soočile s svojo psihično goloto. 

Brutalno iskreno, brez balasta. 

 

Privoščite si to edinstveno in osvobajajoče znanje.

“Sama se veličini “ženske” klanjam. Smo sposobne, nezlomljive in mogočne. Ključno je le, da poskrbimo, da se z novimi znanji in zavedanji naši miselni okvirji širijo in da se začne čedalje več žensk uvrščati med nosilke odlične samozavesti in samopodobe (samozavedanja). In to nima nobene povezave s “popolnostjo”, kot jo trenutno dojemamo v tem trendi svetu. In, ko to dosežemo, z našimi potomkami enostavno ne more biti drugače. Vedeti moramo tudi, da se ženska v življenju rodi večkrat. Rodi se, ko se utelesi, ko ji v telesu vzcvetijo hormoni, ko se zaljubi, ko izgubi nedolžnost, ko rodi novo življenje, ko je potešena kot še nikoli ali ko ugotovi, da je izgubila smer, bila orodje, ko se zave, da je spregledana in zanemarjena… To je le nekaj večjih stopnic v življenju ženske.  Ženska se v plasteh ustvarja celo življenje. Predstavljajte si jo kot vrtnico z vzvratnim razvojem. Vsaka stopnica sočno, golo sredico ženskega bistva obda z enim listom. Tako na koncu življenje ustvari žensko kot čudovito vrtnico, polno neprecenljivih plasti, globokih uvidov in le njenih skrivnosti. “


Drage ženske, drage dame, vabim vas, da z mojo pomočjo spoznate novo žensko v sebi.


Tako, kot se v življenju slačimo in oblačimo, ženske kot prave virtuozinje slačimo in oblačimo svoje vloge. 

 

Ne bom govorila o maskah, ker je zlajnano. Bom pa z vami spregovorila o goloti.

 

In zato vas vprašam: kdaj nazadnje ste si dovolile biti zares gole? 

 

In ne, ne govorimo o fizični goloti. Govorimo o psihični razgaljenosti. Predanosti. Čistosti. Iskrenosti. Avtentičnosti. Predaji. Ženskosti. Čutnosti. Govorim o predaji, ko se zaveš, da nimaš ničesar izgubiti. Govorim o trenutku, ko se srečaš sam s seboj, sprejmeš in se pomiriš. Odpreš oči, vidiš in oceniš stanje. Primeš za lopato, skidaš drek in morda prvič v življenju začutiš, da ima tudi tebe življenje rado. Da je s teboj milostno in, da imaš tudi ti lahko namesto dreka gredico čudovitih cvetic, če se le tako odločiš.

 

Se še spomnite zadnjega brezskrbnega trenutka? Še čutite, kako je, ko si lahko mirna, varna in te nekdo pocrklja?

Ženske smo nosilke mnogih vlog. Med njimi spretno krmarimo, preklapljamo in seveda med vsem tem pozabimo, kdo v resnici smo, kakšne smo, koliko in česa smo zmožne, kako pomembne smo, kaj so naše prednosti, kakšne naloge, kaj nas navdihuje, na katerem področju kot posameznice lahko blestimo in največ “damo”… Pozabljamo, da ženske ustvarjamo ženske in moške. Ustvarjamo bodoče partnerje, starše, ljubimce in ljubimke, delavce in predvsem zadovoljne ali nezadovoljne odrasle.

Hkrati pozabljamo, da nismo multipraktiki in, da tega od nas niti nihče ne pričakuje. To pričakujemo samo same od sebe! In še kar si ne dovolimo, da bi si dovolile sprejeti pomembno dejstvo, da ni vsaka za vse. In da je ravno to čar in bistvo ženske. 

 

Zakaj že tako hitimo biti popolne in vse enake?

 

Ženska se vse prepogosto kalupi v tehnični svet moškega in prav s tem izgubila vse svoje adute. 

 

Dobrodošle na praktično predavanje, kjer se boste sprehodile z mano preko vseh ključnih področij ženskega življenja, prevetrile svoje utrjene misli in jih zmehčale.

Dobrodošle na predavanje, kjer boste razširile svoje miselne okvirje in pogledale nase z malo širše perspektive. Prav tako bomo ponotranjile, da ne gre vse na enkrat.

 

Sprehodile se bomo preko vseh pomembnih področij naših življenj in ženske vloge, ki jih v njih prevzema. 

Prepričana sem, da se boste spoznale znova in na novo. Da si boste po dolgem času dovolile se soočiti s svojo “goloto”. Veliko vas bo prvič slišalo temeljne resnice, ki ženskam enostavno pripadajo, pa nas očitno zelo preračunljivo in strukturirano vodijo stran od njih. 

Recimo odločen ne oddaljevanju in glasen ja čutenju in zavedanju svoje neskončne moči. 

 

“Spomniti se moramo, da je prav in dobro, da imamo skrivnosti. Pa da so med njimi tudi take, ki to ne bi smele biti. Predvsem, ko govorimo o vzgoji mladih žensk.

Spomniti se moramo, da moški niso krivi za naše tegobe. Mi smo tiste, ki v sebi nosimo modrosti celostnega rokovanja z moškimi in nenazadnje tudi vzgajamo sinove, ki bodo nekoč moški drugi ženski.

Spomniti se moramo, kakšne odnose si zaslužimo in da moramo najprej popraviti tistega, ki ga imamo do sebe.

Spomniti se moramo, da nismo multipraktiki in da tega od nas nihče niti v resnici ne zahteva. Same sebi smo najbolj neizprosen kritik. Utišajmo ga.

Spomniti se moramo, da v sebi nosimo vse neprecenljive mehanizme in modrosti, da dosežemo zadovoljstvo ter da se horoskop nahaja med novicami.

Enostavno sprejmimo svojo ženskost in sodelujmo z naravo v sebi. Do nepopolne popolnosti.”

 

Vljudno vabljene na predavanje Projekt Ženska: ZADOVOLJNA, ki bo v četrtek 19.10.2023 ob 17:30h, 


kjer bomo govorile vseh vidikih in vlogah žensk, se dotaknile vseh aspektov ženske in spoznale nova izhodišča pri temah, ki nas (ne)vede pestijo in o katerih se sprašuje in odloča prav vsaka ženska.

 

… vse tiste, ki hodite na meditacije, joge, najrazličnejša sproščanja, wellnesse, savne, masaže… Vse to so načini umirjanja.
… vse tiste, ki hodite na različne telovadbe, vadbe, najrazličnejše psiho-fizične tečaje, tečaje ličenja, trepalnice, nohte ipd… Vse to so pomagala glede fizičnega izgleda.
… in vse tiste, ki ne hodite nikamor.
Ponudniki omenjenih storitev so različni. Saj veste, besedne zveze kot “duhovna rast”, “osebnostna rast”, “biti najboljša verzija sebe”, pa so še posebej popularne in privlačne. 🙃
Pri nas pa ne gre zgolj za to.
Naš cilj je, da človeka obravnavamo celostno, utrjujemo psihofizično zdravje in splošno dobrobit. Vse to pa naredimo točno tam, od kjer vse izvira. Iz naše glave, iz našega uma.
Z edinstvenim pristopom, kombinacijo veščin, tehnik in znanj dosežemo, da skupaj rušimo stare dogme in razbijamo tabuje. Vsaka pot prav vsake izmed vas se začne in konča v vaših mislih.
S predstavljenimi dejstvi in navodili medicine misli boste izvedele, kako oceniti izhodiščno stanje, določiti hoteno smer in kako po njej nadaljevati.
Po domače povedano, kje začeti, kaj narediti, kako ravnati, kako govoriti, kako delovati in na sploh kako razmišljati v določenih situacijah:
▫️ kako se zanesti nase in na svoje občutke,
▫️ kako umiriti vrtince v svoji glavi,
▫️ kako ugotoviti katere vsebine so res vaše in v skladu z vami, in katere ne,
▫️ kako doseči hoteno,
▫️ kako sploh vedeti kaj hočete itn.
Najverjetneje vas tudi zanima:
▪️ kaj sploh pomeni biti ženska,
▪️ kaj so njene prednosti,
▪️ kako uravnati večna tekmeca “um in srce”,
▪️ kako se pogovoriti sama s sabo,
▪️ kako rokovati s partnerjem in otroci.
Morda boste celo slišale prvič v življenju dejstva o vaših telesih, se učile ugotavljati ali ste zadovoljne, se soočati s strahovi, si dati odgovore na čakajoča vprašanja in ugotoviti pomen vprašanj “Ali je to to?”, “Ali je to vse?”, “Ali sem se uspela izživeti?” …
Drage dame, govorile bomo tudi o:
❤️‍🔥zvezah in partnerstvu,
❤️‍🔥pravilih ženskega uma,
❤️‍🔥seksu in ženskem telesu,
❤️‍🔥materinstvu,
❤️‍🔥pomembnosti ženske vzgoje
❤️‍🔥dogmah in mitih glede novodobnih trendov
❤️‍🔥ženski karieri in delu
❤️‍🔥fizičnem in psihičnem zdravju ženske,
❤️‍🔥odnosu moški – ženska
in še o marsičem…

Zagotovo menimo, da vemo že mnogo, ampak preko pravil ženskih možganov bodo dobrodošli tudi nasveti in odgovori na večna vprašanja o “tistem pravem moškem”, o (ne)zvestobi, o hrepenenjih in nezadovoljstvu; o hvaležnosti in ljubezni; strasti, o dvomih, mislih, psihofizični kondiciji, manifestiranju, depresiji, pomembnosti samogovora, afirmacijah in še mnogočem.

 

Zakaj nekaj deluje in zakaj ne? Zakaj ravno jaz? Je sploh nekaj zame? 

 

Preverile in ovrednotile bomo, zakaj Umologija tako strastno zagovarja celostni pristop. Zakaj je pomembno, da pridemo na skupni imenovalec, vsaka zase, vse v dvorani in kaj v praksi to sploh pomeni. 

 

Nova definicija človeka končno dovoljuje razumevanje ženske in vse kar je intuitivno že od nekdaj bila. Ugotavljale bomo, kakšen je najprimernejši pristop k dobrobiti in psihofizični kondiciji žensk v prihodnosti. Osvetlile nevarnosti in pasti novodobnih trendov ter dorekle, kdaj se dogajajo ketonski premiki v življenju vsake.

 

Z veseljem bom odgovorila na vaša vprašanja!

 

“Draga moja, če čutiš, da je čas;
če čutiš, da si namenjena za nekaj več;
da je prav, da osvojiš dejstvo,  da si ne le dovolj dobra, ampak več kot dovolj dobra;
da si zaslužiš…
Potem se ti priklanjam in te toplo pozdravljam v množico zavestnih žensk, ki so se končno odločile in se zavzele, da stvari v svojih življenjih, da stvari posledično v sebi primarno, postavijo na pravo mesto.”

 

Čas je, da se morda prvič v življenju zares začnete ceniti, se poslušati, posledično tudi izražati in uporabljati vse svoje potenciale v svoje in tuje dobro. 

 

Zato, drage dame… Dobrodošle v svetu žensk prihodnosti.

 

🌹Dobrodošla vsaka izmed vas, ne glede na to, ali ste tista, ki prebira horoskope, debatira s prijateljicami, posluša najrazličnejše avtorje in spletne guruje ali pa premleva stvari sama v sebi.
Okrepile boste pravilna in dobrobitna prepričanja, nadgradile svojo miselno naravnanost, okrepile psihofizično stanje, izboljšale samopodobo in samozavest, se spoznale v novi luči, in v glavi naredile prave korake v pravo smer.

Še nekaj tehničnih podatkov o dogodku:

 

  • Način srečanja: Hotel Radisson Blu, Ljubljana (BTC) 
  • Oblika dogodka: Predavanje (vključuje praktične in uporabne prikaze iz prakse)  
  • Kdaj: V četrtek, 19.10.2023 ob 17:30 – 20:00h (pavza vključena)
  • Trajanje: 2,5 ure (120 min; predavanje + zadnjih 30 min V&O)
  • Prigrizek in pijača vključeni v ceno
  • Parkirišče zagotovljeno (prosimo, da predvidite morebitno gnečo in se dogodka udeležite točno oz. 15min prej) 
  • Cena: 122,00€ z DDV 

Potrdilo o plačilu predavanja je vaša vstopnica za udeležbo. Prejmete ga po opravljenem nakupu v naši spletni trgovini.

Podatki za plačilo:

TR 8 d.o.o.
Vodovodna cesta 99
1000 Ljubljana
IBAN št.: SI56 6100 0001 8300 561

Ob nakupu vstopnice in obiska dogodka prejmete tudi darilo, in … prav posebno PRESENEČENJE!

Na dan dogodka boste prejele delovni zvezek oziroma priročnik  Projekta Ženska: ZADOVOLJNA, Razgali se. Vse o njem boste izvedele na dogodku, prav tako kako se ga uporablja in kakšen je njegov namen.

Presenečenje pa… Ostane zaenkrat presenečenje. 😉

Mi se veselimo in komaj čakamo, da se vidimo.

 

 

 

 

O vaši gostiteljici:

Mag. Tjaša Ravnikar, ustanoviteljica Umologije – medicine misli in krizna managerka odnosov.  Več o Tjaši na: www.tjasaravnikar.si

Opozorilo: Vsa vsebina je intelektualna lastnina in avtorsko zaščitena. Vsakršno nedovoljeno kopiranje, posredovanje, predvajanje vsebin, informacij, gradiva ali drugih elementov delavnice je lahko sankcionirano. Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje in spoštovanje dela ter truda.

 

122,00  z DDV