RTT® terapija s Tjašo

RTT® (Rapid Transformational Therapy) je edinstvena metoda, ki se jo Umologija poslužuje za doseganje ciljev in rezultatov. Rezervirajte si svoj termin za posvet na e – naslovu info@tjasaravnikar.si ali s klikom na povezavo.

Kategorija:

RTT® (Rapid Transformational Therapy) je edinstvena metoda, ki temelji na nekonvencionalni ideji, da za učenje, obvladovanje in spreminjanje miselnega procesa ne potrebujemo celega življenja niti tedenskih terapij.

Dokazuje, da se lahko s pravo metodo in pravim terapevtom izjemno hitro in z lahkoto osvobodite težav z depresijo, tesnobo, vseh vrst odvisnosti, težav s pomanjkanjem samozavesti, slabo samopodobo, težav s telesno težo, težav s strahovi, fobijami, neplodnostjo, kroničnimi bolečinami, avtoimunskimi boleznimi itd.

RTT® poleg hipnoze omogoča tehnike in orodja, ki so ključnega pomena za uspešno komuniciranje s podzavestjo in neposredno vplivanje nanjo, na način, da se znebite blokad in prepričanj, ki vam preprečujejo pot do želenega.

»Deluje na podlagi moči sugestije. Ob tem poudarjam, da je vse v našem življenju sugestija. Berete revije, gledate novice, gledate filme in serije, spremljate letake in reklame? Zakaj se torej ne bi odločili in izbrali tiste, ki vam bo koristila?« Tjaša.

Združuje več kot trideset let izkušenj, opažanj in preverjenih metod avtorice Marise Peer, ki je v tem edinstvenem pristopu združila tehnike, ki resnično delujejo. Edinstvena in učinkovita je zaradi multidisciplinarnega pristopa, saj spretno združuje in uporablja najboljše iz svetov hipnoterapije, psihoterapije, nevrolingvističnega programiranja (NLP), kognitivno-vedenjske terapije (CBT) in nevroznanosti. Vse to zagotavlja hitre, učinkovite in dolgotrajne spremembe, slednje pa vodijo v fantastične uspehe, transformacije in globoke ter trajne rezultate.

RTT®  podpira ideologija, da smo vsi rojeni popolni in z neskončnimi potenciali. Življenje, razvoj, socializacija, stiki, učenje, okolje itd. pa nas »prevzgojijo in ukalupijo« ter »zakodirajo« v določene vzorce oziroma načine razmišljanja, ki določajo naše doživljanje in posledično naše delovanje.

Glede na to, da ti vzorci niso naši, temveč le izposojeni in priučeni, ni nikoli prepozno, da to spremenimo in si pridobimo nazaj vse možnosti in zmožnosti, ki si jih želimo.

Prvi in najtežji korak je, da se tega zavemo (ozavestimo) in se odločimo, da bomo nekaj spremenili. Da hočemo nekaj drugače.

»Dejstvo je, da imamo vsi briljanten um. Imamo genialen um. Če menite, da ste ravno vi izjema … naj vam zagotovim, da niste! Razlikujemo se le v tem, kako smo bili ‘vpeljani v življenje” Tjaša.

 

 

Z RTT® terapijo:

 • spremenite navade, da boste dolgoživi in zdravi,
 • odpravite stres, anksioznost, strahove in fobije,
 • dosegate (naj)boljše rezultate,
 • odpravite malodušje, občutke krivde, sram, tremo,
 • postanete samozavestni, izboljšate samopodobo,
 • odpravite posttravmatsko motnjo,
 • odpravite neplodnost (težave z ali pri nosečnosti)
 • prenehate s katerokoli razvado ali odvisnostjo (npr. prenehanje kajenja),
 • dosežete svojo idealno telesno težo,
 • dosežete neinvazivni lepotni popravek na sebi (dojke, rast las, pomlajevanje itd.),
 • rešite morebitne zdravstvene tegobe (alergije, kronične bolečine, kožne bolezni, uravnavanje hormonov, migrene, depresijo, astmo ipd.),
 • si pomagate pri celjenju poškodb, okrevanju kot podpori akutnim zdravstvenim stanjem,
 • odpravite nevšečnosti in težave pri otrocih (sesanje prsta, nespečnost, mokrenje postelje, strahovi itd.),
 • odpravite nevšečnosti in težave pri mladostnikih (učenje, koncentracija, izpiti, samopoškodovanje, slaba samopodoba, depresija, odvisnosti, kronično nezadovoljstvo, malodušje itd.)
 • in še bi lahko naštevali.

 

Primerna je za vse, ki ste poskusili že marsikaj in ste obtičali na mestu ali pa če se za ta korak pomoči in sodelovanja odločate prvič.

 

Ali vas žuli tisto eno samo vprašanje, eno področje, ali ena trenutna dilema v življenju? 

Ste morda čisto razštelani in nimate pojma kako in česa se sploh lotiti, da bi stvari vsaj približno spravili v red in na zeleno vejo?

 

Naj vas vprašamo še malo drugače:

 

Ste eni izmed tistih, ki ne najdete odgovora, rešitve, razloga… razmišljate in od vsega skupaj že ne veste več nič…kje je gor, kje je dol, kje je notri in kje se pride ven? 

In imate občutek, da ste se zataknili, pa ne veste, kateri je pravi in prvi korak naprej?

 

… IN najverjetneje vsakodnevno berete takšne in podobne zlajnane fraze, kot so:

 

 • pridobite želen izgled
 • pridobite izboljšanje odnosov doma in v službi
 • pridobite finančno neodvisnost
 • pridobite pravo partnerstvo
 • pridobite znanja, da uresničite svoje sanje…

 

Pa vam prav nič ne koristijo, ker se še niste znebili:

 • občutka ujetosti
 • nizke, slabe samopodobe in samozavesti
 • občutka nevrednosti
 • nevzdržnih razmer doma ali v službi
 • slabih razvad
 • zadržkov in predsodkov, ki vas ovirajo na poti do zadovoljstva in napredka
 • dvomov vase
 • skrbi in strahov
 • finančne podhranjenosti
 • jeze, obremenjenosti, živčnosti, napetosti, stresa, depresije, apatije…

 

 

Če ste na vsa zgoraj našteta vprašanja odgovorili z DA, poudarjamo:


To ni normalno, še manj pa zdravo stanje bivanja! 

In ja, prav vi in SAMO VI lahko to spremenite.

Torej, če čutite in veste, da morate nekaj ukreniti…naredite to!

 

RTT® terapija prebudi vašo domišljijo, pri kateri so uporabljeni izrazi prilagojeni prav posebej vam. Po terapiji prejmete posnetek, ki ga poslušate najmanj 21 dni, da se ustvarijo nove povezave med nevroni, ki se ravno s ponavljanjem krepijo. Slednje namreč vodi v nova vedenja, vašo drugačno miselno naravnanost, nova prepričanja in v vašo novo biologijo.

 

Pozabite na dolge mesece terapevtskih srečanj in tečajev s samoprepričevanjem, kjer izgubljate čas, denar, energijo ter najpomembnejše – voljo.

Če se povežete s svojo podzavestjo, lahko spremembe dosežete TAKOJ, »iz danes na jutri«.

Hitro, preprosto, popolnoma varno in trajno.

 

RTT® TERAPIJA predstavlja eno izmed orodij, s katerimi Umologija zagotavlja doseganje hitrih in učinkovitih sprememb v naših življenjih, v katerih smo postali zelo neučakani in nepotrpežljivi.

 

Pri Umologiji RTT® izvaja Tjaša.  Več o Tjaši si lahko preberete tukaj.

Tjaša terapijo rada primerja z liposukcijo: »RTT je za psiho, kot je liposukcija za telo, samo brez težkih okoliščin okrevanja in bolečin – invazivnosti. Terapija hitre transformacije je enostavno daleč najbolj celostna in učinkovita terapija, kar sem jih spoznala in uporabila v praksi«.  Je daleč najbolj učinkovita metoda od vseh instant rešitev, ki se trenutno ponujajo na področju dobrobiti človeka in duševnega zdravja:

 

 

 

Ni vedno nujno, da potrebujete ravno to vrsto terapije oziroma, da je le ta prava za vas. Zato si najprej rezervirate posvet s Tjašo, kjer skupaj ugotovite, ali je to tisto, kar potrebujete za reševanje svojih izzivov, ali vam lahko ponudimo drugo storitev.

Na posvetu s Tjašo dorečete vse, pri tem pa dobite občutek za kaj se gre. Tjašina metoda dela se razlikuje od mnogih poznanih, v glavnini pa se usmeritev giblje med RTT terapijo ali na UMO terapijo. UMO® terapija je za razliko RTT- terapije na točno določen način voden pogovor skozi omejeno število srečanj, kjer dosežemo preobražanje vaših možganov in miselnih vzorcev v njih, obe metodi pa dosegata neverjetne rezultate.

Rezervirajte si svoj termin za posvet in se pozanimajte, katera metoda je za vas najbolj ustrezna. Termini posvetov za RTT® potekajo ob torkih med 10:00h in 11:30h in četrtkih med 15:30 in 17:30 uro oziroma po dogovoru.

Svoj termin si lahko zagotovite tudi na tej povezavi  ali pa e – naslovu info@tjasaravnikar.si

Vljudno vabljeni.