UMO Priročnik: 5 ključev do kvalitetnejšega spanca

8,96  z DDV


UMO PRIROČNIK: 5 KLJUČEV DO KVALITETNEJŠEGA SPANCA je vaša prva pomoč za dosego kvalitetnega spanca.

Za vas smo ustvarili priročnik, kjer boste izvedeli, kaj so tisti najpomembnejši koraki za dosego kvalitetnega, krepčilnega spanca. Imate ga lahko vedno pri sebi – hranite ga lahko v PDF obliki na vašem najljubšem zaslonu ali pa si ga natisnete v fizični obliki.

Priročnik vam omogoča vodene korake, s pomočjo katerih boste dosegli spanec, po katerem hrepenite. S pomočjo 5-dnevnega avtosugestivnega programa, ki vključuje trike in usmeritve, boste izvedeli kako to doseči.

Kategorija:

UMO Priročnik je vaša prva pomoč, ki jo imate vedno pri roki.

Za vas smo ustvarili 3, 5 in 7 dnevne izzive, s pomočjo katerih se lahko hitro in učinkovito soočite s tegobo, ki vam predstavlja v življenju izziv. Izbirate lahko med različnimi temami, raziskujete, se učite in predvsem – dvigujete kvaliteto vašega življenja.

Priročnik je strokovno gradivo, oblikovano razumljivo in dostopno za vsakogar. Njegova največja vrednost se skriva v brezmejni uporabnosti. Pridobljene informacije boste z lahkoto spravljali v prakso ter jih uporabljali na mnogih področjih vaših življenj.

Želimo vam predati vsebine, ki vam bodo pokazale, kako si lahko pomagate sami in vam predvsem vlile zavedanje, da ste pravzaprav edini, ki lahko z gotovostjo upravljate s svojim življenjem in vsem, kar v njem izkušate.

Hitro, učinkovito in razumljivo se sprehodite po kratkih korakih, ki vam prinašajo hitro dosegljive spremembe in dolgotrajne učinke.

V umoloških priročnikih boste našli razlage, naloge, trike in nasvete, s pomočjo katerih  boste uspešno opravljali psiho-fizične premike, opažali napredke in se počutili enostavno nove.

UMO Priročnik:  5 KLJUČEV DO KVALITETNEJŠEGA SPANCA je 5-dnevni avtosugestivni program, ki vam s pomočjo trikov in usmeritev pomaga doseči spanec, po katerem hrepenite.

Da je kakovosten spanec pomemben za naše celostno delovanje, že vemo, ne vemo pa vsi, česa vse se lahko za dosego le tega poslužimo in kaj od vsega tega res deluje ali ne.

Če smo vajeni skrbeti za in negovati svoj aparat (naše telo), ga redno polniti in pravilno uporabljati njegovo baterijo (naši možgani), potem lahko ohranjamo svojo zmogljivost, ostajamo v izvrstni formi in neprestano raztezamo kvaliteto in dolžino »življenjske dobe«. Pri tem pa upoštevajmo, da je najpomembnejše polnjenje naše baterije ravno spanje.

UMO Priročnik: 5 DNEVNI AVTOSUGESTIVNI PROGRAM ZA KVALITETNEJŠI SPANEC:

  • nudi razumljivo razlago o spanju, na način, kot ga še ne poznate
  • za vsakega izmed petih dneh posebej priročnik vsebuje nasvete, vaje, trike, naloge in primere, ki vas bodo pripeljali do boljšega spanca
  • vam predstavi pravila našega uma, vezana na spanje
  • vsebuje nevroznanstven vidik spanja v razumljivi različici vsem 
  • prikaže način vzpostavljanja novih povezav v možganih in opuščanje starih
  • vam pomaga spremeniti miselno naravnanost na temo spanja
  • vsebuje prazen prostor za vaše zapise in opažanja

S pomočjo UMO Priročnika in 5 vodenih korakov se boste tako naučili, kako doseči trajen rezultat – to je kvaliteten in krepčilen spanec.

Pozitivna in aktivna vsebina priročnika bo aktivirala in motivirala tudi vas. Z obujeno voljo in zanosom boste zavihali rokave ter v praksi izkusili moč vašega uma.

Ko boste začutili moč in uporabnost UMO priročnikov, si boste želeli spoznati prav vsak vidik vašega življenja z njihovim doprinosom. So unikatna dela, ki se jih boste radi posluževali znova in znova. Poskrbeli smo, da vam je naš priročnik dosegljiv povsod, lahko ga hranite v PDF obliki na vašem najljubšem zaslonu ali si ga natisnete v fizični obliki (A5).

Ni izgovorov. Naj se premik na bolje začne…ZDAJ!