Projekti

Na naših straneh in v spletni trgovini boste kmalu lahko izbirali med številnimi projekti. Prav vsak bo edinstven v svoji nameri in prepričani smo, da vam bo dostavil točno tisto, kar boste v danem trenutku potrebovali.

Umonočke

Med drugim vas vabimo k sodelovanju pri projektu Umonočke, s pomočjo katerega nagovarjamo starše k aktivnemu in zavestnemu preživljanju večerov z njihovimi najmlajšimi. Umonočke so edinstveno orodje, s katerim boste dosegli mnogo več, kot obetajo zgolj napisane besede. Vez o otrokom, zaupanje v svoje zavestno starševstvo in prijetno preživljanje časa daleč stran od zaslonske tehnologije predstavljajo neprecenljivo vrednost.

Projekt antismoking

Projekt antismoking vas prijetno nagovarja k opustitivi te ne koristne navade na kar se da hiter in učinkovit način. Če ste o opustitvi kajenja že kdaj razmišljali ali ne, je to idealna priložnost za vse kadilce.

Knjigica za otroke

Vabljeni k nakupu prve umološke knjigice v sloveniji. Knjigica je preprosto knjigica tisočerih talentov, ki jih nosi v sebi. S premišljeno spisano vsebino bo tako vam kakor tudi vašim najmlajšim podarila miselne nastavke, ki bodo pomagali vzkliti v zadovoljne in uravnovešene posameznike. 

Umologija in digitalizacija

Za vas pripravljamo delavnice s pomočjo katerih boste spoznali naravo delovanja zaslonske tehnologije, se znali umestiti v stopnjo “odvisnosti” od le te ter se skupaj z nami sprehodili preko nadvse preprostih korakov, ki vam bodo pomagali ponovno vzpostaviti nadzor nad vašim življenjem oziroma vašim načinom bivanja s tehnologijo.

Za gospodarstvenike in podjetnike

Za vse gospodarstvenike in podjetnike so v pripravi vsebine, ki vas bodo učinkovito popeljale v širok nabor misli, s pomočjo katerih boste pravzaprav najprej ugotovili prezrte resnice o sebi ter jih kvalitetneje in učinkoviteje uporabili za premike v hoteno smer. Program bo prilagojen tako za vodstven kadre, kakor tudi za zaposlene.

za vse (ne) starše

Kmalu vljudno vabljeni na delavnico o zavestnem starševstvu v živo.

Za gospodarstvenike in podjetnike

V pripravi program kulture razhajanja in razhoda, zavestni (od)ločitvi ter koučing programi za ločitve. Zakaj? 

Da bodo vse žalostne in odmevne novice le še spomin. Nič na svetu ni večnega, otroci pa še vedno kolateralna škoda.